background

Prachtige rosé horloges

De 'nieuwe' kleur waar het horloges betreft is rosé. Deze zachte kleur is weer eens wat anders dan zilverkleur of goud en ook te combineren op tal van outfits. Veel merken hebben al een aantal horloges uitgevoerd in deze kleur en zelfs horloges van verschillende grootten. Neem eens een kijkje in de webshop voor ons aanbod horloges in deze nieuwe kleur om te zien of het iets voor jou is. Liever geen rosé, maar wel een leuk design gezien? Kijk dan snel of wij dat horloge wel in de kleur van jouw wens aanbieden.

Vele verschillende horlogebanjes

Weet jij al welke band bij jou past? Horloges worden uitgevoerd met een stalen of een leren band? In beide banden zit veel keus en je hebt zelfs bij een leren band de mogelijkheid om zelf de kleur te kiezen. Mocht je voor een leren band gaan, dan zijn daar ook weer mogelijkheden in wat betreft kleur en zelfs in de print.

Mannenhorloges

Ook voor de mannen beschikken wij over een ruime collectie horloges van verschillende merken. De heren willen natuurlijk ook wel graag een mooi horloge dat bij hun outfit past, of als een leuke blikvanger. Wat voor klok, band of design je ook wenst, wij hebben het in huis.

Zwart of wit

De allerlaatste trend van 2013 is een horloge helemaal in het zwart of in het wit. Deze horloges hebben een meer 'industrial look' en vallen van zichzelf al erg op. Ook deze horloges bieden wij aan op onze website. Of je nu liever een opvallend zwart horloge of liever voor een mat zwarte kleur kiest, de modellen zijn beschikbaar in onze webshop.  

Sitepartners
Thumbnail Screenshots by Thumbshots